Petiţie online împotriva „monstrului din parc”: Semnatarii cer închisoarea pe viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

„Monstrul din parc” a şocat o ţară întreagă, iar lumea s-a mobilizat pentru a semna o petiţie care reclamă închisoarea pe viaţă.

Nicolae Pătraşcu, un tânăr de 30 de ani din Dâmboviţa, a iniţiat o petiţie în mediul online prin care cere „închisoare pe viaţă pentru bărbatul care a dat de pământ cu un copil la Hunedoara”.

Tânărul s-a pronunţat pe acest subiect la emisiunea „Vorbeşte lumea”, difuzată pe PRO TV. „Am iniţiat această petiţie online pentru a arăta că cetăţenii acestei ţări nu sunt indiferenţi când se întâmplă astfel de lucruri, după părerea mea, de o gravitate extremă. M-am simţit neputincios în acel moment. Sper că iniţiativa mea îi va responsabiliza pe parlamentari, iar aceştia vor modifica Codul Penal”, a declarat el.

Aproape 48.500 de români au semnat până acum petiţia iniţiată de tânărul din Dâmboviţa.

Alexandru Cobzaru, bărbatul de 29 de ani care a agresat şi a trântit la pământ un copil de 13 ani, într-un parc din municipiul Hunedoara, a fost arestat luni seara. Judecătoria Hunedoara a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a individului care i-a provocat minorului o fractură craniană.

Incidentul s-a petrecut duminică în jurul orei 15:00. Deranjat de un copil de 13 ani care avusese o dispută cu fiul iubitei sale, de 8 ani, Alexandru Cobzaru l-a luat pe sus şi l-a trântit de pământ sub privirile îngrozite ale copiilor şi părinţilor prezenţi la faţa locului. Unul dintre aceştia a filmat întreaga scenă, iar un altul a anunţat poliţia. Copilul bătut este în stare stabilă

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite