Ministrul Apărării: Din aprilie, centrele de vaccinare din unităţile militare vor face imunizări pentru toată populaţia

Ministrul Apărării: Din aprilie, centrele de vaccinare din unităţile militare vor face imunizări pentru toată populaţia

Centrele de vaccinare din unităţile militare vor fi deschise în etapa a treia pentru populaţie

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a anunţat că, din aprilie, centrele de vaccinare din unităţile militare vor fi deschise pentru toată populaţia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Înscrierile pe lista de aşteptare se vor face de luni, 15 martie, potrivit EuropaFM. Conform unui comunicat trimis miercuri, 10 martie, de CNCAV, Sistemul Naţional de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională, din care face parte MApN, are acum 36 de fluxuri dedicate numai în Bucureşti, adică 31% din totalul fluxurilor de vaccinare existente la nivelul Capitalei.

Până miercuri, 10 martie, în aceste centre s-au vaccinat, conform ministrului Ciucă, aproximativ „20.000 de cadre militare şi personal civil în activitate din MApN”, plus „veterani de război, pensionari militari şi membri de familie eligibili - peste 65 de ani sau cu comorbidităţi”.

Informaţia a fost confirmată şi de ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu. ”Toate centrele de vaccinare ale MAPN vor fi deschise publicului. Felicitări domnului ministru Ciucă pentru o decizie înţeleaptă!” a scris acesta pe Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările