Ministerul Sănătăţii alocă fondurile necesare pentru plata salariilor restante din luna august pentru personalul medical din centrele de vaccinare

Ministerul Sănătăţii alocă fondurile necesare pentru plata salariilor restante din luna august pentru personalul medical din centrele de vaccinare

Au fost transmise deschiderile de credite bugetare pentru a începe demersurile în vederea achitării salariilor restante din lunile mai, iunie, iulie 2021. Foto: Arhivă

Ministerul Sănătăţii a anunţat vineri că a alocat peste 24 de milioane de lei pentru achitarea salariilor restante din luna august pentru personalul medical din centrele de vaccinare. "Cu aceste fonduri ajungem la zi cu plata salariilor personalului medical din centrele de vaccinare", afirmă ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ministerul Sănătăţii a transmis astăzi, 17 septembrie 2021, deschiderile de credite bugetare în sumă de 24 851 000 lei în vederea achitării salariilor restante din luna august 2021 pentru personalul medical din centrele de vaccinare, după ce, în această săptămână, au fost plătite şi sumele pentru lunile mai – iulie 2021”, se arată într-un comunicat al Ministerului.

“Cu aceste fonduri ajungem la zi cu plata salariilor personalului medical din centrele de vaccinare, aşa cum am promis”, a declarat ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila.

De altfel instituţia anunţa, joi, că au fost transmise deschiderile de credite bugetare în sumă de 91.480.000 lei pentru a începe demersurile în vederea achitării salariilor restante din lunile mai, iunie, iulie 2021.

Conform Ministerului Sănătăţii, ultimele date oficiale arată că, în 13 septembrie, erau 583 de centre de vaccinare deschise pentru imunizarea populaţiei cu 839 fluxuri organizate. 

Tot la această dată, au fost efectuate imunizări în ambulatoriile de specialitate din 149 spitale publice şi 26 spitale private, iar în săptămâna 6-13 septembrie 2021 au fost solicitate 46 de echipe mobile pentru derularea procesului de vaccinare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările