Florin Cîţu, despre valul patru: „Nu se poate justifica atât timp cât avem vaccin. Trebuie doar să ne vaccinăm”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Premierul Florin Cîţu a fost întrebat marţi despre măsurile luate de Guvern în lupta cu pandemia, în condiţiile în care oamenii se înghesuie în staţiunile de pe litoral. Acesta a spus că singura soluţie pentru a învinge virusul este vaccinarea şi că valul 4 al pandemiei este nejustificat atâta timp cât în ţară populaţia se poate imuniza.

„Chiar sunt bucuros că românii se bucură de facilităţile pe care le are România în domeniul turistic. Asta iarnă România a fost una dinte singurele ţări din Europa care a avut deschis sezonul turistic şi am fost prima ţară care a relaxat condiţiile şi a avut şi vaccin la liber. Din punctul meu de vedere, valul 4 nu se poate justifica atât timp cât avem vaccin. Trebuie doar să ne vaccinăm”, a declarat Cîţu.

Premierul a făcut un apel la liderii politici şi la cei care critică actuala campanie de vaccinare să se se implice.

„Dacă va fi nevoie voi merge iaraşi prin ţară. Nu l-am văzut nici pe preşedintele PSD, nici pe cei care critică această campanie să fi făcut un minim efort pentru a susţine această campanie de vaccinare. (...) Doar dacă ne vaccinăm putem să scăpăm de pandemie. Nicio altă măsură luată anul trecut nu ne-a scăpat de pandemie, dar în momentul în care au apărut aceste vaccinuri am văzut că am putut să depăşim această fază”, a mai spus premierul.

Conform acestuia, succesul unei campanii de vaccinare se vede în numărul de persoane infectate, scrie Mediafax.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite