Cum procedezi, mai exact? Descarci aplicaţia FREE NOW, chemi o maşină, faci un selfie în timpul călătoriei şi postezi poza pe Instagram (story sau feed) cu TAG la contul @freenow.ro. Primeşti un voucher gratuit pe zi care acoperă contravaloarea călătoriei cu selfie şi care poate fi folosit pentru următoarea cursă. Deja te pregăteşti de selfie? Caută FREE NOW în GIFS pe Instagram şi foloseşte stickerul ca să beneficiezi de călătoria gratuită.

Şi asta nu e tot: intri automat în cursa pentru premii speciale acordate zilnic prin tragere la sorţi pentru selfie-urile din perioada 16 şi 23 decembrie, conform regulamentului. Poţi să câştigi un an de călătorii gratuite cu FREE NOW (365 curse), vouchere pentru concerte şi festivaluri, pentru bilete de avion să pleci în city-break, cumpărături, SPA şi cinema VIP. Mai multe selfie-uri, mai multe curse gratuite şi şanse de câştig. Pentru că FREE NOW este gratuit acum, cu un selfie.

Beneficiile FREE NOW

Fără tarif dinamic şi cu posibilitatea de a plăti cash sau cu cardul. FREE NOW are tarif fix per kilometru, indiferent de momentul zilei, de condiţiile de trafic sau de cererea şi oferta de maşini dintr-un anumit moment, ceea ce înseamnă control şi predictibilitate din punct de vedere al costurilor.

Mai multe maşini în acelaşi timp. FREE NOW îţi permite să comanzi, de pe acelaşi cont FREE NOW, mai multe curse în acelaşi timp, care să te preia pe tine şi pe prietenii tăi din acelaşi punct şi să vă ducă la destinaţii diferite.

O singură aplicaţie, 100 de oraşe din Europa. FREE NOW îţi permite să foloseşti o singură aplicaţie pentru a găsi cea mai bună soluţie de transport, în regim de taxi sau transport alternativ, în Bucureşti şi în alte peste 100 de oraşe din nouă ţări europene în care grupul operează - Germania, Marea Britanie, Irlanda, Spania, Portugalia, Italia, Polonia, Austria şi Suedia.

Mai multe beneficii pentru şoferi. Aplicaţia FREE NOW are zero comision pentru şoferi. Ai acces simplu şi rapid la mai multe curse, fără timpi morţi şi, dacă alegi să devii şofer FREE NOW, primeşti 20 de lei bonus pentru fiecare cursă încheiată. În plus, ai acces la mai mulţi pasageri şi, prin urmare, ai posibilitatea unor venituri mai mari. Şi poţi să-ţi închei ziua de lucru cu o cursă care te duce cât mai aproape de casă, eliminând timpii morţi şi distanţele parcurse fără pasager.