CNSU a decis suplimentarea stocurilor de urgenţă cu 500 de noi concentratoare de oxigen DOCUMENT

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CNSU precizează că aceste produse vor fi achiziţionate pentru completarea stocurilor deja existenteFoto: Arhivă
CNSU precizează că aceste produse vor fi achiziţionate pentru completarea stocurilor deja existenteFoto: Arhivă

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat marţi Hotărârea nr 79 pentru aprobarea majorării cantităţilor de produse din categoria stocurilor de urgenţă medicală, de strictă necesitate, cu cantitatea de 500 ”concentratoare de oxigen de mare capacitate”.

„Se aprobă majorarea cantităţilor de produse stocuri de urgenţă medicală, de strictă necesitate, pentru produsul ”concentratoare de oxigen de mare capacitate”, conform listei prevăzute în anexă.  Se propune ca, pentru asigurarea fondurilor necesare achiziţionării produselor prevăzute la art. 1, să fie alocate la nevoie, Ministerului Afacerilor Interne pentru Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, sumele necesare din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului”, se arată în Hotărârea Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.

CNSU precizează că aceste produse vor fi achiziţionate pentru completarea stocurilor deja existente, iar in condiţiile în care situaţia în dinamică va impune creşterea numărului de concentratoare de oxigen de mare capacitate, acestea vor fi solicitate inclusiv prin mecanismul european de protecţie civilă. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite