CNAIR: Posibilă funcţionare îngreunată a serviciului de emitere rovinietă şi a taxei de pod prin intermediul SMS, astăzi, între 7.00 şi 9.00

CNAIR: Posibilă funcţionare îngreunată a serviciului de emitere rovinietă şi a taxei de pod prin intermediul SMS, astăzi, între 7.00 şi 9.00

FOTO Arhiva

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că, vineri,s-ar putea înregistra dificultăţi în funcţionarea serviciului de emitere rovinietă şi a taxei de pod prin intermediul SMS. Între orele 7.00 şi 9.00, au loc lucrări la sistemul informatic ce vizează această componentă.

Ştiri pe aceeaşi temă

”În data de 15.06.2018, în intervalul orar 07:00 - 09:00  este posibil ca emiterea rovinietelor şi a peajelor prin intermediul SMS să fie îngreunată/întreruptă ca urmare a unor lucrări de mentenanţă la această componentă a sistemului informatic”, anunţă CNAIR. .
 
În această perioadă, utilizatorii pot achita rovinieta/peajul prin intermediul celorlalte canale de distribuţie.
 
Totodată, CNAIR reaminteşte utilizatorilor reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi din România că peajul (tariful de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre de la Feteşti - Cernavodă) poate fi achitat până la sfârşitul zilei următoare trecerii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările