Ce job a primit Valeriu Gheorghiţă după ce a fost schimbat de la şefia CNCAV. Mesajul transmis pe pagina ROVaccinare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
valeriu gheorghita

Valeriu Gheorghiţă după a fost schimbat de la şefia CNCAV, fiind numit pe un alt post pentru a pune în aplicare un nou plan managerial destinat creşterii calităţii actului medical, informează SRI.

Începând cu 1 martie 2022, domnul colonel doctor Valeriu Gheorghiţă va face parte din echipa medicală a Serviciului Român de Informaţii, preluând funcţia de manager al Spitalului Clinic de Urgenţă “prof. dr. Agrippa Ionescu”.

Col. dr. Valeriu Gheorghiţă este absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş, domeniul medicină generală (militară), cu specializarea „boli infecţioase”. Cea mai mare parte a carierei a profesat la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “dr. Carol Davila”, precum şi în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie “dr. Carol Davila” din Bucureşti, acolo unde în prezent este şef de lucrări.

În ultimii doi ani, col. dr. Valeriu Gheorghiţă s-a implicat activ în combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 în România, precum şi în campania naţională de vaccinare, în calitate de preşedinte al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV).

La conducerea Spitalului Clinic de Urgenţă “prof. dr. Agrippa Ionescu”, col. dr. Valeriu Gheorghiţă va pune în aplicare un plan managerial destinat creşterii constante a calităţii actului medical pentru întreaga comunitate deservită de unitatea medicală.

Ulterior numirii sale în funcţia de manager al Spitalului Clinic „Agrippa Ionescu”, Valeriu Gheorghiţă a transmis un mesaj pe pagina de Facebook RoVaccinare:

„Campania de vaccinare a presupus un efort comun din partea tuturor instituţiilor implicate în gestionarea acestui amplu proces şi doresc să le adresez mulţumiri, pe această cale, pentru implicarea şi sprijinul oferite. Gândurile mele se îndreaptă şi către colegii din sistemul medical care au alocat consistente resurse de timp şi multă dedicare pentru ca vaccinarea în centrele deschise la nivel naţional să se deruleze în cele mai bune condiţii, într-un mediu favorabil şi sigur. 

Rezultatele înregistrate în tot acest timp au confirmat lecţia solidarităţii, iar beneficiile parteneriatelor derulate cu instituţii publice şi private interne şi internaţionale, cu societatea civilă, cu organizaţiile nonguvernamentale, au reprezentat un element extrem de important în creşterea accesibilităţii şi calităţii serviciilor de vaccinare. De asemenea, mulţumesc tuturor voluntarilor care au fost şi de această dată în sprijinul sistemului medical şi al populaţiei, precum şi celor de acasă, cetăţenilor, care în tot acest timp ne-au fost parteneri, ne-au susţinut şi au înţeles mesajele noastre. Fiecare persoană care a ales să se vaccineze, fiecare viaţă salvată ne-a motivat şi a reprezentat pentru noi un pas înainte, un pas către normalitate. În egală măsură, aş vrea să mulţumesc colegilor mei din Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr Carol Davila" alături de care m-am format profesional. 

De astăzi, parcursul meu profesional atinge o altă etapă. O etapă care mă onoreaza, dar care mă şi responsabilizează, în egală măsură. Numirea mea în funcţia de comandant al Spitalului Clinic de Urgenţă „Prof. Dr. Agrippa Ionescu“ deschide un alt drum al provocărilor, însă împreună cu întreaga echipă de conducere şi personalul medical vom duce mai departe tradiţia acestei unităţi medicale de renume”. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite