ANPC a identificat măşti de protecţie care nu îndeplinesc cerinţele de sănătate şi siguranţă- FOTO

ANPC a
identificat măşti de protecţie care nu îndeplinesc cerinţele de sănătate şi
siguranţă- FOTO

ANPC a identificat mai multe măşti de protecţie care poartă marcajul CE, dar care nu sunt certificate de către organismele competente

Paul Anghel, directorul general al ANPC, a anunţat că autoritatea a identificat mai multe măşti de protecţie care poartă marcajul CE, dar care nu sunt certificate ca echipamente de protecţie de către un organism competent.

”Produsele promovează un potenţial de protecţie împotriva particulelor (virale), dar capacitatea lor de filtrare nu a fost certificată de către organismul (european) relevant”, a scris reprezentantul ANPC pe Facebook.
 
În consecinţă, produsele nu îndeplinesc cerinţele de sănătate şi siguranţă şi, prin urmare, nu protejează în mod corespunzător atunci când sunt combinate cu măsuri suplimentare. 
 
”Produsele nu respectă Regulamentul privind echipamentele individuale de protecţie şi standardul european relevant”, a adăugat Paul Anghel.
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: