Tudose, despre încheierea disputei comerciale Boeing-Airbus: Guvernul s-a uitat ca la TV, precum Naţionala noastră de fotbal la Campionatul European

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Tudose FOTO Mihai Tudose / Facebook
Mihai Tudose FOTO Mihai Tudose / Facebook

Europarlamentarul Mihai Tudose a stras atenţia pe Facebook că marţi, la Bruxelles, s-a închis o dispută care a declanşat în ultimii ani „o spirală de miliarde de dolari a taxelor”, explicând că guvernul Cîţu a fost un spectator la armistiţiul dintre SUA şi UE, care „deschide perspectiva unui comerţ transatlantic cu mai puţine restricţii”.

El a mai spus ironic că „baştanii clipei vor la tribuna oficială”, însă „cei care contează sunt pe teren”, amintind de scandalul locurilor primite de mai mulţi membri ai clasei politice la Euro 2020/2021. 

„Spectatorul…

Un rezultat concret al Summit-ului UE-SUA, la care guvernul Cîţu s-a uitat ca la tv, precum Naţionala noastră de fotbal la Campionatul European!

E vorba de închiderea, ieri, la Bruxelles, a uneia dintre cele mai îndelungate dispute comerciale din istorie, războiul Boeing-Airbus, care a declanşat, în ultimii 17 ani, o spirală de miliarde de dolari a taxelor reciproce.

Armistiţiul tarifar pentru următorii cinci ani dintre SUA şi UE deschide perspectiva unui comerţ transatlantic cu mai puţine restricţii. Ce treabă are guvernul Cîţu cu asta? Cam câtă are şi cu Euro 2020/2021: baştanii clipei vor la tribuna oficială, să-i vadă vecinii la tv. Dar cei ce contează sunt pe teren”, a transmis Mihai Tudose pe Facebook. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite