Teodorovici: Vreau să candidez pentru preşedinţia Organizaţiei de Femei a PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Teodorovici. FOTO Andreea Alexandru / Mediafax
Eugen Teodorovici. FOTO Andreea Alexandru / Mediafax

Preşedintele executiv al PSD Eugen Teodorovici a declarat, în glumă, în cadrul conferinţei Organizaţiei Femeilor Social Democrate, că îşi păstrează dorinţa de a candida pentru preşedinţia acestui for şi că va lupta pentru schimbarea mentalităţii bărbaţilor despre femei.

„Vă spun ca bărbat, am spus şi o să spun în continuare şi nu îmi retrag dorinţa aceasta de a depune dosarul atunci când se fac alegeri pentru organizaţia de femei PSD, pentru că vreau să devin preşedintele organizaţiei. Eu o să candidez sigur", a declarat Eugen Teodorovici, vineri, la Constanţa, în cadrul conferinţei Organizaţiei Femeilor Social Democrate (OFSD).

Preşedintele executiv al PSD a subliniat că el mva lupta pentru schimbarea mentalităţii bărbaţilor privind femeile.„Eu o să mă lupt pentru a schimba mentalitatea bărbaţilor cu adevărat. Acolo e problema. Nu număr egal femei-bărbaţi, ci felul în care bărbaţii vă simt aproape şi vă respectă ca pe un semen, ca pe ei înşişi. Să nu picaţi în această capcană politică“, a completat Teodorovici. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite