Surse: Conducerea PNL vrea să-l schimbe pe Cîţu de la şefia PNL Sector 3, unde e lider interimar. Cine ar urma să preia filiala

Surse: Conducerea PNL vrea să-l schimbe pe Cîţu de la şefia PNL Sector 3, unde e lider interimar. Cine ar urma să preia filiala

Congres extraordinar PNL FOTO Inquam Photos / George Calin

Mai mulţi lideri ai PNL vor să propună în şedinţa de Birou Politic Naţional schimbarea din funcţia de preşedinte interimar al PNL Sector 3, funcţie deţinută după plecarea din partid a lui Antonel Tănase, potrivit informaţiilor „Adevărul”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tragerea pe linie moartă a lui Florin Cîţu continuă. După ce fostul preşedinte a fost scos de pe lista agreată a comunicatorilor partidului, Cîţu va rămâne şi fără ultima sa funcţie politică. Mai precis, fără şefia interimară a PNL Sector 3. 

Florin Cîţu a prleuat preşedinţia interimară a PNL Sector 3 după ce Antonel Tănase a plecat la Forţa Dreptei. La acel moment, două interimate au fost stabilite, la Argeş şi PNL Sector 3. 

Potrivit unor surse din conducerea PNL, echipa Ciucă se aşteaptă ca Florin Cîţu să plece de bunăvoie de la şefia PNL Sector 3, pentru a nu fi nevoie de un vot privind demiterea lui. 

Pentru funcţia vacantă se încălzeşte Stelian Bujduveanu, viceprimar al Capitalei şi trezorier al partidului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările