Sorin Grindeanu anunţă că Abu Dhabi Ports Group ar putea investi în Portul Constanţa

Sorin Grindeanu anunţă că Abu Dhabi Ports Group ar putea investi în Portul Constanţa

FOTO: Facebook/ Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunţat, miercuri, că liderii Abu Dhabi Ports Group şi-au manifestat interesul pentru derularea unor investiţii în Portul Constanţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Investiţii emirateze în România! Conducerea Abu Dhabi Ports Group şi-a manifestat interesul pentru derularea unor investiţii în Portul Constanţa, în zona Molului Sud.
 
În cadrul întâlnirii, pe care am avut-o astăzi la Abu Dhabi, reprezentanţii acestui grup au transmis că vor să dezvolte proiecte în zona molurilor 3 şi 4 din Port. Am stabilit să înfiinţăm un grup comun de lucru care să discute despre încheierea unui Memorandum de Înţelegere între Portul Constanţa şi AD Ports Group”, a anunţat ministrul Grindeanu, miercuri, pe Facebook. 
 
Social-democratul i-a  invitat pe reprezentanţii AD Ports Group să viziteze Portul Constanţa pentru a stabili termenii colaborării şi a precizat că discuţiile au vizat şi un posibil parteneriat pentru dezvoltarea Centrului Logistic Intermodal cargo pe Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia”.

 „Acest Centru Intermodal, a cărui construcţie este evaluată la 300 de milioane de euro, ar putea fi dezvoltat pe o suprafaţă de 65 de hectare şi ar oferi facilităţi de depozitare şi transport, inclusiv pentru mărfurile intercontinentale”, a mai transmis Grindeanu. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările