Sondaj. Dan Cristian Popescu, singurul candidat PNL cu şanse să câştige un sector în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viceprimararul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, este singurul liberal care are şanse mari să câştige o primărie din Capitală, potrivit unui sondaj realizat la comanda PNL. Pentru a avea şanse şi la alte sectoare, liberalii ar trebui să înceapă negocierile cu alte forţe politice din Bucureşti, mai precis cu USR.

Pe surse au început să apară date din sondajul comandat de PNL pentru stabilirea candidaţilor la alegerile locale de anul acesta. Situaţia din Bucureşti nu este tocmai favorabilă în acest moment celor din PNL, aceştia având un singur candidat care poate câştiga fără probleme: Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2.

Popescu este singurul care nu are nevoie de o alianţă cu USR şi PMP, potrivit unui sondaj CURS, realizat la comanda PNL. „În actualul context, este de înţeles tensiunea din interiorul PNL, care s-a trezit, din nou, în pragul alegerilor locale fără candidaţi cu şanse pentru celelalte sectoarele ale Capitalei”, susţin surse liberale. 

Ceilalţi candidaţi vehiculaţi în PNL pentru sectoarele Capitalei sunt: Tănase Stamule la Sectorul 1, Violeta Alexandru la sectorul 3, Pavel Popescu pentru Sectorul 4, Dan Croitoru la Sectorul 5 şi Ciprian Ciucu la Sectorul 6.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite