Sighiartău, după demisia miniştrilor USR PLUS din Guvernul Cîţu: „Sunt gesturi necumpătate, imature”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Sighiartău, secretarul general al PNL. FOTO: Facebook
Robert Sighiartău, secretarul general al PNL. FOTO: Facebook

Robert Sighiartău, secretarul general al PNL, a comentat anunţul USR PLUS privind retragerea miniştrilor săi din Guvern, spunând că asemenea gesturi sunt necumpătate, imature.

După ce Dan Barna a anunţat în aplauzele colegilor săi de partid retragerea miniştrilor USR PLUS din Guvernul Cîţu, Robert Sighiartău a transmis că este un gest „iresponsabil ca, după ce ai băgat ţara în criză, să mai şi aplauzi”.

„Din păcate, suntem într-o criză politică generată de USR PLUS, care a decis să şantajeze prin ministrul Justiţiei un program atât de bun pentru comunităţile locale. (...) Nu inteleg că ţara este mai importantă decât sondajele de opjnie şi de anumite gesturi politice. Singura majoritate clară care se poate forma este în jurul partidelor de drepata. (...) Sunt gesturi necumpătate, imature”, a declarat Sighiartău luni seara, într-o intervenţie la Antena 3.

Dan Barna a anunţat, luni seara, că miniştrii USR PLUS vor demisiona din Guvernul condus de Florin Cîţu. USR PLUS deţine portofoliile Sănătăţii, Cercetării, Proiectelor Europene, Transporturilor şi Economiei.

Citeşte şi: Oficial. Miniştrii USR PLUS şi-au dat demisia din Guvernul Cîţu VIDEO

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite