Răsturnare de situaţie. Dan Cristian Popescu candidează din partea PSD la Sectorul 2. Lista candidaţilor social-democraţi din Capitală

Răsturnare de situaţie. Dan Cristian Popescu candidează din partea PSD la Sectorul 2. Lista candidaţilor social-democraţi din Capitală

FOTO Facebook / Dan Cristian Popescu

După ce PNL a cedat Sectorul 2 către USR, liberalul Dan Cristian Popescu a anunţat sâmbătă că va candida la primăria sectorului din partea PSD. „Consider că, întotdeauna, oamenii trebuie să fie pe primul loc. Nu alianţele comerciale de partide”, a scris acesta pe Facebook. De asemenea, Gabriela Firea a anunţat şi restul candidaţilor susţinuţi de PSD pentru sectoarele din Capitală.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Nu am intrat în politică pentru a lupta pentru o ideologie, ci pentru a face tot ce pot pentru cetăţeni. Deoarece proiectele mele, propuse, discutate şi susţinute de către cetăţenii sectorului 2 au fost călcate în picioare din raţiuni politice, am ales să continui lupta cum pot mai bine.
 
De astăzi sunt candidatul susţinut de către PSD la Primăria sectorului 2 şi cu sprijinul Primarului General, doamna Gabriela Firea voi implementa proiectele mele şi vom schimba faţa sectorului 2 în următorii patru ani.
 
Le mulţumesc celor de la Partidul Social Democrat pentru că au ales să formeze echipă cu cetaţenii din acest sector. Şi eu consider că, întotdeauna, oamenii trebuie să fie pe primul loc. Nu alianţele comerciale de partide”, a anunţat sâmbătă Dan Cristian Popescu.
 
 
Tot sâmbătă Gabriela Firea a anunţat lista finală a candidaţilor PSD pentru sectoarele din Capitală:
 
Sectorul 1 - Daniel Tudorache
Sectorul 2 - Cristian Popescu
Sectorul 3 - Aurelian Bădulescu
Sectorul 4 - Daniel Băluţă
Sectorul 5 - Daniel Florea
Sectorul 6 - Gabriel Mutu.
 
„În ultimele săptămâni s-au consumat energii pentru trocuri politice, negocieri vinovate şi aranjamente de culise care nu au avut oamenii în centrul preocupărilor. «Măreaţă realizare» obţinută este unificarea unor şefi de partide, a unor interese, a unor încrengături şi, implicit, bătălia pe funcţii. Sunt mândră să fiu candidatul oamenilor, şi nu al aliantelor, şi mă voi lupta cu candidatul «partidelor de dreapta unite» - aşa cum scrie pe toate afişele şi cum se prezintă în emisiuni”, a scris, sâmbătă, Gabriela Firea pe Facebook.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: