Ponta, front comun cu PSD pentru demiterea lui Clotilde Armand: Situaţia de la sectorul 1 nu trebuie să rămână fără consecinţe politice şi juridice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta FOTO Facebook
Victor Ponta FOTO Facebook

Fostul premier Victor Ponta a transmis că Pro România se alătura demersurilor făcute de PSD pentru demiterea primarului Clotilde Armand, după ce preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat un apel către liderii de partide în privinţa situaţiei de la Sectorul 1, susţinând că rezultatele tuturor partidelor au fost viciate.

„Situatia de la Sectorul 1 NU trebuie sa ramana fara consecinte politice si juridice - indiferent cat de puternici sunt cei aflati “in spatele” Doamnei Clotilde Armand- si de sumele colosale care sunt in joc. Mi-am consultat colegii din Biroul Executiv al PRO Romania in privinta propunerii facuta de Presedintele PSD Marcel Ciolacu- si nu a existat nicio indoiala ca trebuie sa ne alaturam tuturor demersurilor legale si politice referitoare la Sectorul 1 din Bucuresti”, a transmis liderul Pro România pe Facebook. 

El a atras atenţia că „mai este mult timp până la alegerile din 2024”, timp în care „cei aflaţi la Putere vor face multe alte greşeli”.

„Mai este mult timp pana in 2024 ( mult timp pentru ca cei aflati la Putere vor face multe alte greseli si lucruri rele) - dar mai este , de fapt , putin timp pana in 2024 ( daca vrem ca oamenii sa aiba o alternativa serioasa la situatia actuala, o speranta ca lucrurile pot fi indreptate asa cum au fost in 2012)”, a mai transmis fostul premier. 

Marcel Ciolacu a declarat la România Tv că până în prezent s-au strâns 20.000 de semnături pentru organizarea referendumului privind demiterea primarului de sector. Potrivit News, el a mai declarat că a „trimis o propunere de acord la toţi liderii de partide care au participat la alegerile de la Sectorul 1” în privinţa unei colaborări, „atât ca reprezentare juridică”, cât şi pentru strângerea semnăturilor. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite