Personaj rasist şi grobian, în fruntea listei USR PLUS la Dolj: „Cioloş e securistoid. Ghinea aduce cu Ciorbea“

Personaj rasist şi grobian, în fruntea listei USR PLUS la Dolj: „Cioloş e securistoid. Ghinea aduce cu Ciorbea“

Cezar Drăgoescu, un politican chipurile altfel             Foto: facebook

Cezar Drăgoescu, cap de listă USR PLUS pentru Camera Deputaţilor în Dolj, s-a remarcat pe grupurile interne de comunicare printr-o serie de ieşiri grosolane la adresa liderilor Alianţei Dacian Cioloş şi Cristian Ghinea. Cezar Drăgoescu îl numeşte „ţigan” pe Valeriu Nicolae. „Adevărul” a obţinut mai multe conversaţii în care candidatul USR PLUS la parlamentare se manifestă grobian.

1. Discuţii purtate înainte de alegerile europarlamentare din 2019. Cezar Drăgoescu, despre o alianţă cu Dacian Cioloş: „O alianţă cu acest jegos buburos va produce numai prejudicii USR”. 

2. Tot despre Dacian Cioloş: „Este un nefrecventabil şi nu are cum să producă schimbarea un astfel de specimen securistoid”. 

3. Despre Cristian Ghinea: „Vrei pupilul lui Macovei în fruntea USR? Plus săracu la fizionomia ochelarilor aduce cu Ciorbea”

4. Tot despre Ghinea: îl acuză de lucruri imorale şi de negocieri pe la colţuri.

5. În 2017, Valeriu Nicolae a refuzat să candideze la alegerile parţiale pentru Primăria Craiovei, după ce Lia Olguţa Vasilescu a lăsat primăria pentru un loc în Parlament. Reacţia lui Drăgoescu: „Mai bine fără ţigan”. 

6. Opinia domnul Drăgoescu despre musulmani şi homosexuali. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările