Orban, după ce Firea a anunţat că vrea să îl cheme la raport: Doamna ar trebui să reflecteze la dezastrul pe care l-a provocat în administraţia Bucureştiului

Orban, după ce Firea a anunţat că vrea să îl cheme la raport: Doamna ar trebui să reflecteze la dezastrul pe care l-a provocat în administraţia Bucureştiului

Ludovic Orban şi Gabriela Firea FOTO EPA

Premierul Ludovic Orban a reacţionat după ce prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a anunţat că PSD îl va chema la raport în Parlament pe tema proiectului de buget, spunând că „doamna ar trebui să reflecteze la dezastrul pe care l-a provocat în administraţia Bucureştiului” şi la cheltuielile „nesăbuite” făcute cu clientele adunate din rândul PSD-ului din toate localităţile din jurul Bucureştiului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ludovic Orban a fost întrebat joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa, ce părere are despre afirmaţia Gabrielei Firea potrivit căreia va fi chemat în Parlament pentru răspunde unor chestiuni pe tema bugetului de stat.

„Doamna Firea a pierdut alegerile pentru Primăria Capitalei şi sfatul pe care i l-am dat astăzi primarului general ales a fost acela să facă un audit foarte serios la Primăria Capitalei care a fost lăsată plină de datorii de fostul primar general în condiţiile în care bucureştenii nu au simţit aproape nimic de pe urma mandatului de patru a fostului primar general. Eu cred că doamna ar trebui să reflecteze la aceste lucruri, la dezastrul pe care l-a provocat în administraţia Bucureştiului, la cheltuielile nesăbuite făcute cu clientele adunate din rândul PSD-ului din toate localităţile din jurul Bucureştiului în societăţi care nu au niciun fel de utilitate pentru binele public al Bucureştiului şi în alte cheltuieli iresponsabile pe care le-a declanşat fără să aibă resursele financiare necesare. În privinţa legii bugetului de stat, obiectivul nostru este acela de a adopta legea bugetului de stat şi legea bugetului asigurărilor sociale de stat până la data de 31 decembrie”, a declarat Orban.

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a anunţat că social-democraţii au decis joi să îl cheme la raport pe prim-ministrul Ludovic Orban privind proiectul de buget pe anul viitor.

„Dacă nu este nimic de ascuns şi dacă Guvernul nu are intenţia de a majora TVA, atunci de ce Executivul nu pune în transparenţă decizională proiectul de buget pe 2021”, a adăugat Firea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările