Orban contraatacă: Orice ministru trebuie să ştie că dacă vrea să atace premierul să îşi scrie mai întâi demisia

Orban contraatacă: Orice ministru trebuie să ştie că dacă vrea să atace premierul să îşi scrie mai întâi demisia

Ludovic Orban/ Facebook

Fostul premier Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că orice ministru trebuie să ştie că înainte de a ataca premierul trebuie să îşi scrie demisia şi dacă nu îşi scrie demisia „să ştie că va pleca”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele PNL susţine că în niciun stat democratic un premier nu poate permite păstrarea unui ministru în Executivul pe care îl conduce, dacă acesta îl atacă.

Orban a mai spus că demiterea Vlad Voiculescu nu a fost „un moft”, ci o obligaţie a premierului după ce fostul ministru al Sănătăţii şi secretarul de stat Andreea Moldovan (demisă odată cu Voiculescu) au publicat un ordin cu noi reguli de carantinare fără ca premierul să fie înştiinţat.

„Foarte multe lucruri la Ministerul Sănătăţii aşteaptă să se termine acest exerciţiu de supărare şi să se pună un nou ministru (…) Orice ministru trebuie să ştie că înainte de a ataca premierul trebuie să îşi scrie demisia. Dacă nu îşi scrie demisia, atunci să ştie că va pleca”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările