Noul preşedinte al Comisiei Europene, mesaj tranşant: Statul de drept este temelia noastră. Nu poate fi compromis

Noul preşedinte al Comisiei Europene, mesaj tranşant: Statul de drept este temelia noastră. Nu poate fi compromis

Ursula von der Leyen

Ursula von der leyen, noul preşedinte al Comisiei Europene, a pledat, miercuri, în plenul Parlamentului Europen, pentru respectarea statului de drept. Parlamentul European votează, miercuri, la Strasbourg, noua Comisie Europeană. Portofoliul Transporturilor este deţinut de Adina Vălean.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Statul de drept este temelia noastră şi nu poate fi niciodată compromis. Trebuie să ne asigurăm că va fi respectat şi că fiecare ţară va fi tratată în mod egal”, a spus Ursula von der Leyen la Strasbourg. 

Ursula von der Leyen, preşedintele ales al Comisiei Europene, şi-a prezentat miercuri, ăn plenul Parlamentului Europen, echipa comisarilor desemnaţi (validaţi deja de către comisiile de specialitate din PE) şi a vorbit despre obiectivele noii Comisii. 

Europarlamentarul PNL Adina Vălean este propunerea României pentru funcţia de comisar european pe Transporturi, aceasta fiind validată de comisiile de specialitate ale PE.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: