Nelu Tătaru, despre motivul intrării în politică: A venit PSD peste sala de operaţie, îngrădindu-mi anumite activităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
tataru

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat la Digi24 că a decis să intre în politică din cauza PSD, care a venit peste sala sa de operaţii, îngrădindu-i anumite activităţi.

Întrebat, într-o emisiune de ce iese un medic din sala de operaţii ca să intre în politică, Tătaru a răspuns: ”Răspunsul este foarte clar. A venit politica peste sala de operaţie, a venit PSD-ul peste sala mea de operaţie, îngrădindu-mi anumite activităţi pe care le făceam. Erau destule presiuni politice”.

El a explicat că, prin achiziţii proprii, şi-a luat la început un endoscop, având competenţe pentru endoscopie.

”Nu se accepta, şi nu accepta managerul spitalului să-l dau în comodat ca să-l putem folosi toţi medicii din spital. Am fost nevoit să-mi cumpăr singur un laparoscop. Nu l-au acceptat nici pe acela în spital”, a relatat ministrul.

El a precizat că a decis să intre în politică ”în condiţiile în care politica îţi asigura oarecum o expunere, dar nu în mod negativ, ca presiune”.

”Erau două fronturi. Un front al managementului şi cel al primăriei locale, acelaşi partid şi, coincidenţă sau nu, erau frate şi soră... La conducerea spitalului - sora, la conducerea primăriei - fratele”, a declarat ministrul amintind problemele cu care se confrunta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite