Mihai Tudose, ironii la adresa echipei Orban: Guvernul are o imagine de mămăligă care latră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Mihai Tudose a afirmat că Guvernul are o imagine de „mămăligă care latră”. El comentează noile măsure care vor fi aprobate de Executiv privind limitarea răspândirii coronavirusului şi anume închiderea teraselor şi centrelor de jocuri de noroc după ora 23.00, purtarea obligatorie a măştii în spaţii deschise în anumite zone de risc sau distanţarea pe plajă.

Fostul premier ironizează Guvernul pentru modul în care comunică, în condiţiile în care informaţiile ar fi contradictorii. Despre Cîţu afirmă că ar ţine „inventarul sticluţelor de spirt”, dar se bucură că România ar avea măşti şi dezinfectanţi, cu toate că deficitul e mare. 

De asemenea, a fost criticată una din deciziile considerate a limita răspândirea pandemiei, adică închiderea păcanelelor la 23.00. 

Fostul premier a transmis membrilor Executivului că se află acolo ca să guverneze, nu ca să se răţoiască la opoziţie toată ziua.

„Sunteţi acolo, la Guvern, să guvernaţi, să faceţi ceva pentru oameni, pentru ţară.... Nu să vă răţoiţi toată ziua la opoziţie fiindcă imaginea cam asta e: o mămăligă care latră...”, a conchis Tudose. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite