Marcel Ciolacu: Preocuparea pentru mediu trebuie să fie unul dintre obiectivele principale ale PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu FOTO Facebook
Marcel Ciolacu FOTO Facebook

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu s-a întâlnit joi cu reprezentanţii mai multor ONG-uri din domeniul protecţiei mediului în care a discutat despre modul în care parlamentarii şi primarii PSD pot susţine propuneri legislative în contextul GreenDeal şi al Planului Naţional de Redesare şi Rezilienţă (PNRR).

La întâlnire au participat Greenpeace, ActiveWatch, Asociaţia Peisagiştilor din România şi Asociaţia pentru o Societate Organizată Sustenabil (SOS), care au proiecte ce îmbunătăţesc legislaţia din România, care facilitează accesul cetăţenilor la informaţiile de mediu, dar şi campanii precum cea de refacere a perdelelor forestiere. 

În cadrul întâlnirii, Marcel Ciolacu „a spus că parlamentarii PSD vor susţine adoptarea cât mai rapidă în Parlament a proiectului care reglementează ariile naturale protejate urbane, dar şi iniţiativa care asigură o mai bună protecţie şi administrare a spaţiilor verzi din intravilanul localităţilor. Discuţia a avut loc în contextul reorientării PSD înspre o relaţie de dialog şi colaborare cu organizaţiile neguvernamentale”, se arată într-un comunicat de presă transmis de social-democraţi. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite