Ludovic Orban, despre cooptarea PMP la guvernare: Există disponibilitate de a participa cu specialişti. Ne bazăm pe mai mult de 250 de voturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban. FOTO Inquam Photos
Ludovic Orban. FOTO Inquam Photos

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a anunţat, după prima rundă de negocieri cu PMP, că formaţiunea condusă de Eugen Tomac e dispusă să participe la nou guvernare cu oameni. De asemenea, liderul PNL a precizat că la votul de învestitură ar putea avea peste 250 de voturi.

„Evident că am discutat şi acest subiect. Există disponibilitatea dumnealor de a participa cu specialişti. Vom vorbi la următoarea discuţie. A doua rundă de negocieri probabil va fi marţi şi miercuri. PNL şi PMP sunt membre PPE. Avem multe puncte comune”, a declarat Ludovic Orban. 

Premierul desemnat al României a subliniat că în Guvernul Orban va avea la votul de învestitură mai multe voturi ca la moţiunea de cenzură, adică peste 250 de voturi. 

De asemenea, liderul PNL a punctat faptul că se va asigura de faptul că Legea privind alegerea primarilor în două tururi va fi adoptată de Camera Deputaţilor, adică forul decizional, cu toate că un asemenea proiect de lege a fost respins de Senat. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite