Liderul consilierilor PNL: Firea fuge de criza coronavirus; Dă dovadă de un cinism politic fără margini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul consilierilor generali liberali la Primăria Capitalei Stelian Bujduveanu a criticat-o sâmbătă pe Primarul General al Capitalei Gabriela Firea după ce aceasta i-a delegat viceprimarului Aurelian Bădulescu toate atribuţiile care ţin de situaţii de urgenţă. Liberalul afirmă că Firea „dă dovadă de un cinism politic fără margini”, acuzând-o că nu vrea să deconteze un eventual eşec al gestionării crizei coronavirusului.

„Doamna Firea, nu fugiţi de răspundere! Anulaţi delegarea de atribuţii către Aurelian Bădulescu! Nu v-au ales bucureştenii ca să supravegheaţi plantarea de panseluţe, ci să gestionaţi situaţii dificile, precum cea de acum!

Gabriela Firea continuă cu aceeaşi strategie pe care o aplică de când am avut neşansa să devină Primar General al Capitalei: fuga de responsabilitate”, notează Stelian Bujduveanu pe Facebook.

Liberalul aminteşte decizia de azi a Gabrielei Firea de a „se spăla pe mâini de orice răspundere” şi de a-i delega viceprimarului Aurelian Bădulescu toate atribuţiile privind stările de urgenţă până la finalul mandatului. Acesta mai precizează că ultima oară când Firea şi-a delegat atribuţiile a fost la mitingul Diasporei din 10 august 2018.

„Dincolo de fuga de responsabilitate, Firea mai dă dovadă şi de un cinism politic fără margini. Nu vrea să deconteze un eventual eşec al gestionării crizei coronavirusului, aşa că are nevoie de un ţap ispăşitor şi l-a găsit în persoana viceprimarului Aurelian Bădulescu. Ştiţi când i-a mai delegat doamna Firea atribuţiile domnului viceprimar? Pe 10 august 2018, la mitingul Diasporei, cu consecinţele pe care le-am văzut în scurt timp.

Doamna Firea ştie că nu a făcut aproape nimic pentru spitalele din Bucureşti în întregul său mandat şi toate aceste lucruri riscă să iasă la iveală în cazul unei creşteri a numărului de îmbolnăviri. Şi ce o să facă în tot acest timp? Probabil va spune că ea este în izolare, la locuinţa din Voluntari, şi să-l întrebăm pe dl. Bădulescu dacă nu ne convine ceva…”, a mai declarat Bujduveanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite