Lider PSD, mesaj pentru liberali: Mai tăiaţi de la sponsorii PNL şi duceţi banii la dublarea alocaţiilor copiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alfred Simonis. FOTO debanat.ro
Alfred Simonis. FOTO debanat.ro

Scandalul legat de banii destinaţi plăţii majorării alocaţiilor pentru copii continuă, liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, acuzându-i pe liberali că sunt mincinoşi când spun că vor să taie pensiile speciale pentru a avea bani la buget, social-democratul sugerându-le să mai taie de la „sponsorii PNL”.

„În atenţia mincinoşilor de la PNL.Lăsaţi fumigenele cu eliminarea pensiilor speciale, că voi vreţi şi noi ne-am opune! Respectaţi legile date de Parlament! Mai tăiaţi de la sponsorii PNL şi duceţi banii la dublarea alocaţiilor copiilor! Şi lăsaţi vârsta de pensionare aşa cum e! În rest, la muncă! Iar spune dna Alexandru că sunteţi puturoşi...”, a scris pe Facebook liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis. 

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, cere PSD să voteze proiectul de lege al PNL privind tăierea pensiilor speciale, în urma acestei decizii urmând a fi suficienţi bani pentru mărirea alocaţiilor.

Florin Roman a anunţat că a propus colegilor să solicite convocarea unei sesiuni extraordinare, în care să supună votului proiectul de lege al PNL privind tăierea pensiilor speciale. „Din economia rezultată din tăierea pensiilor speciale, guvernul ar avea resursele financiare necasare pentru plata alocaţiilor majorate, în urma votului de la sfârşitul lunii decembrie, din Parlament", spune Roman.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite