Ionuţ Stroe, despre tensiunile din Coaliţie: E destul de incomod ca în cadrul unei Coaliţii să existe schimburi de replici prin intermediul presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Stroe. FOTO Inquam Photos
Ionuţ Stroe. FOTO Inquam Photos

Ionuţ Stroe, purtător de cuvânt al PNL, a declarat că în cadrul Coaliţiei trebuie să existe o mai bună comunicare, fiind subliniat faptul că este „incomod” să existe „schimburi de replici prin intermediul presei” între partenerii de guvernare.

„E destul de incomod ca în cadrul unei Coaliţii să existe schimburi de replici prin intermediul presei, e destul de incomod să existe o lipsă de sincronizare între declaraţiile care fac parte dintr-o Coaliţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al PNL. 

Referitor la sacţiuni pentru demnitarii care nu respectă liniile stabilite de Guvern, Stroe a subliniat că doar Nicolae Ciucă este îndreptăţit să ia decizii şi să vadă ce anume este de făcut „El evaluează activitatea. Nu vreau să vă dau nume, dar e evident că au existat astfel de desincronizări”, a completat deputatul PNL. 

„S-a subliniat necesitatea unui mod de lucru cât mai coerent şi cât mai concret şi sincronizat în privinţa propunerilor de soluţii avansate de cele două partide. Să fie avansate mai întâi în plan intern”, a declarat purtătoruld e cuvânt al PNL, referitor la ceea ce au decis liberalii în şedinţa Biroului Executiv. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite