Gheorghe Funar candidează la alegerile prezidenţiale. „În România sunt metale care nu există în tabelul lui Mendeleev”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Funar FOTO Arhivă
Gheorghe Funar FOTO Arhivă

Partidul România Noastră a anunţat miercuri că fostul primar al municipiului Cluj-Napoca, Gheorghe Funar, va candida la alegerile prezidenţiale din iarnă. Într-un mesaj video postat pe Facebook acesta din urmă afirmă că la Roşia Montană şi în munţii Apuseni ar fi „metale care nu există în tabelul lui Mendeleev” şi propune ca la revizuirea Constituţiei românii să primească 50% din valoarea bogăţiilor naturale extrase anual.

Conform mesajului partidului, Gheorghe Funar ar fi „singurul preşedinte român” al epocii post-decembriste, subliniind că toţi liderii de stat anteriori „au asuns cu grijă adevărata lor origine etnică”. Totodată, partidul adaugă că foştii preşedinţi au activat în Partidul Comunist Român.

„Pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie a.c. se încearcă repetarea aceluiaşi scenariu referitor la ascunderea Adevărului privind: etnia candidaţilor, a părinţilor şi bunicilor acestora; religia lor; dubla cetăţenie; apartenenţa la Serviciile Secrete străine; legăturile cu O.N.G.-urile finanţate de miliardarul Soros etc.

Candidaţii anunţaţi, până acum, de partidele politice parlamentare pentru alegerile prezidenţiale şi care sunt mediatizaţi prin sondajele de manipulare a alegătorilor sunt cu toţii alogeni. Stăpânii străini ai României, cei care organizează şi controlează alegerile prezidenţiale din noiembrie a.c. au programat ca să le ofere, din nou, şansa românilor să aleagă un alogen în funcţia de Preşedinte al ţării”, se mai arată în mesajul Partidului România Noastră.

În postarea de pe Facebook a partidului este ataşat şi un mesaj video, în care Gheorghe Funar afirmă că la Roşia Montană şi în munţii Apuseni ar fi „metale care nu există în tabelul lui Mendeleev”. De asemenea, acesta propune ca la revizuirea Constituţiei să se dezbată public şi să se decidă de către poporul român cum trebuie valorificate bogăţiile naturale aflate pe teritoriul ţării noastre.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite