Gabriela Firea, ironii la adresa PNL: N-au decât să-l invite liberalii şi pe Brad Pitt să candideze pentru Primăria Capitalei

Gabriela Firea, ironii la adresa PNL: N-au decât să-l invite liberalii şi pe Brad Pitt să candideze pentru Primăria Capitalei

Primarul generla, Gabriela Firea. FOTO Inquam Photos/Ilona Andrei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a susţinut, sâmbătă, la Antena 3, că nu este „pasionată” de ceea ce se întâmplă în PNL şi că liberalii nu au decât să îl invite pe actorul american Brad Pitt pentru a se înscrie în cursa pentru conducerea Primăriei Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Pe Brad Pitt. Nu mă pasionează ceea ce se întâmplă la PNL. Eu mă ocup de cetăţeni. Acum încercăm să rezolv cât mai rapid avaria provocată de ELCEN, în subordinea Guvernului PNL. Chiar nu mă interesează. Să-l invite pe Brad Pitt să candideze la Primăria Capitalei şi să vedem ce o să voteze cetăţenii. Repet, cetăţenii sunt mult mai inteligenţi”, a declarat Firea, citată de Mediafax.
 
De asemenea, edilul Capitalei i-a acuzat pe liberali că lansează numai atacuri, că nu este interesantă de ce spun aceştia şi că nu le va mai răspunde.
 
„Cetăţenii sunt mult mai deştepţi decât cred domnii de la PNL şi nu se vor lăsa manipulaţi”, a adăugat Gabriela Firea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: