Fifor a postat o aşa-zisă ciornă a viitorului Guvern: Orban - premier. Mihai Tudose - la Externe. Chiţoiu- vicepremier. Lista completă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Fifor, secretarul general al PSD, a postat pe Facebook o presupusă listă cu viitorii miniştri ai Opoziţiei, în cazul în care Guvernul Dăncilă va pica la moţiunea de cenzură. În dreptul funcţiei de premier figurează  două iniţiale: LO (Ludovic Orban), la Ministerul de Externe apare numele lui Mihai Tudose, iar la Relaţia cu Parlamentul e trecut Robert Turcescu. Ponta ar fi vicepremier, la fel ca Daniel Chiţoiu.

„Circulă «pe surse» o aşa-zisă ciornă a guvernului propus de opoziţie. Spun „aşa-zisă”, pentru că niciun om lucid nu ar propune un guvern cu tumultuosul Mihai Tudose la Externe şi «degraba varsatoriul de sange nevinovat». Caramitru Jr. la Finanţe... Dar, merită comentat cine e în capul listei, unde apar enigmatic două majuscule scrise apăsat L.O. – adică Ludovic Orban, zis Sică Mandolină sau Sică Minciunică, fostul ministru al Transporturilor, care ne promitea fără să-i crape obrazul de ruşine, că va face 2.000 de Km de autostradă, din care nu a făcut niciunul.

L.O., care spunea că va impozita salariile IT-iştilor? Că va da afară sute de mii de bugetari? Că trebuie să creştem vârsta de pensionare? L.O., cel sfătuit că salariul minim este nociv pentru economie şi că trebuie desfiinţat?! Care ne transmite că trebuie îngheţate pensiile şi salariile, pentru că, vezi Doamne, «nu mai sunt bani» şi «nu e sustenabil»?!

Care ne spune că statul încasează prea puţin, dând de înţeles că taxele trebuie majorate?!

L.O. care dansa cu gratie manele din buric?!

Atât puteţi, stimaţi colegi din Opoziţie?! Atunci mai puneţi încă un „L” la majusculele de pe „ciornă”. LOL e mult mai potrivit!“, a scris Fifor pe Facebook. 

guvern
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite