Excluderi în PNL după ce doi consilieri liberali au votat cu Firea

Excluderi în PNL după ce doi consilieri liberali au votat cu Firea

Preşedintele PNL Bucureşti Violeta Alexandru a promis că îi va exclude din partid pe cei doi FOTO Violeta alaxandru Facebook

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a adoptat, vineri, bugetul pentru anul 2020, proiectul fiind votat şi de doi consilieri PNL, deşi formaţiunea a anunţat că nu susţine proiectul propus de Gabriela Firea. Liderul PNL Bucureşti,Violeta Alexandru, a anunţat că se va reuni Biroul Politic şi va propune excluderea celor doi.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am urmărit cu atenţie şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti de astăzi. Mesajul meu pentru Consilierii Generali PNL a fost foarte clar. Am cerut seriozitate şi opoziţie totală la risipa de bani pe care G. Firea/PSD ne cere să o girăm prin aprobarea propunerii de buget. Cine nu face faţă acestei exigenţe care ţine de igiena internă a unui partid de opoziţie la nivelul actualului Consiliu dominat de PSD&prietenii, cine îşi imaginează că poate folosi imaginea PNL şi să se alinieze în spatele PSD direct sau în spatele altor sateliţi, trebuie să răspundă. Nu permit să îşi bată joc cineva, folosind sigla PNL, de încrederea bucureştenilor. Am muncit mult ca să o recâştigăm. Biroul Politic al PNL Bucureşti se convoacă în vederea retragerii sprijinului politic pentru Hazem Kansou şi Cristian Olteanu, Consilieri generali, urmând excluderea acestora”, a anunţat Violeta Alexandru.
 
Anterior, preşedintele PNL Sector 6 Ciprian Ciucu a dezvăluit pe Facebook că există doi liberali din Consiliul General al Capitalei „care sunt mână în mână cu Firea” şi votează proiectele acesteia. Sursele Adevărul au arătat că cei doi sunt Hazem Kansou şi Cristian Olteanu.

„Despre cei doi membri PNL din Consiliul General care sunt mână în mână cu Firea.PNL Bucureşti trecut printr-o reformă profundă. Nu se poate întâmpla instantaneu, sunt proceduri statutare de care trebuie să ţii cont pentru a face lucrurile în ordine. În legătură cu cei doi «colegi» liberali care i-au votat proiectele lui Firea... Îi ştim, pentru noi nu a fost o surpriză. Sunt din vechea gardă, sunt cei care au deţinut în trecut puterea în PNL Bucureşti, sunt cei înclinaţi spre blaturi. Nu i-am putut da afară la timp pentru că avem nevoie de motive statutare care să ofere consistenţă juridică acestei acţiuni”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook, fără să le dea numele celor doi.
 
Cu toate astea, surse Adevărul spun că cei doi blatişti sunt Hazem Kansou şi Cristian Olteanu, consilieri PNL în Consiliul General al Capitalei.
 
Duminica trecută, Kansou ironiza Guvernul Orban, despre care afirma că „acuză greaua moştenire”.
 
„Guvernul Orban 2 acuză greaua moştenire dobândită de la guvernul Orban 1. Urmează încă 3 luni de audit şi acuzaţii. Uite aşa trece vremea şi ne conservăm scorul. #GuvernareLiberală”, scria acesta pe Facebook.
 
Jurnalistul de investigaţii Ovidiu Vanghele a scris încă de pe 27 februarie anul trecut despre acesta din urmă că este „mâna dreaptă a lui Buşoi”, şi că iubita lui Kansou, Cristina Stan, „e angajată la ADP Sector 4, care e condus, aţi ghicit, de un primar PSD. Nu, n-are cum să fie blat”, sublinia jurnalistul.
 
De altfel, Kansou critica din nou guvernarea liberală săptămâna trecută, atunci când, cu o zi înaintea moţiunii, Guvernul a dat peste 20 de ordonanţe de urgenţă.
 
„Am spus despre alţii care dădeau ordonanţe la ceas de noapte ca sunt răul suprem pentru ţară.
Am spus ca nu se face aşa ceva si ca ţara nu trebuie condusă in maniera asta. Am spus oamenilor ca o sa vină guvernul liberal, o sa schimbe lucrurile si o sa fie oameni competenţi. Am spus multe....”, a afirmat Kansou.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: