Eugen Teodorovici revine în cursa pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD, confirmă Cătălin Rădulescu

Eugen Teodorovici revine în cursa pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD, confirmă Cătălin Rădulescu

Eugen Teodorovici a ajuns la Sala Palatului alături de Viorica Dăncilă Foto Adevarul

Eugen Teodorovici revine în cursa pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD, a anunţat deputatul Cătălin Rădulescu, la sosirea la congresul partidului, confirmând astfel informaţia difuzată anterior de Adevărul. „Deputatul mitralieră“ a spus că îi susţine pe Viorica Dăncilă, Eugen Teodorovici şi Codrin Ştefănescu pentru conducerea PSD.

Rădulescu a declarat că Eugen Teodorovici „s-a supărat puţin ieri”, dar că va reveni şi va candida pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD, transmite News.ro

Deputatul a mai spus că sunt mai multe grupări în partid şi că noua conducere trebuie să fie din toate acestea şi că, de aceea, va vota pentru Viorica Dăncilă - preşedinte, Eugen Teodorovici  - preşedinte executiv, Codrin Ştefănescu - secretar general.

El a susţinut că, în mod categoric, se impune o schimbare şi în Guvern.

„De această dată trebuie puşi oameni cu experienţă, nu la presiunea organizaţiilor judeţene. Chestiunea aceasta cu dictatura organizaţiilor judeţene trebuie să înceteze”, a afirmat Rădulescu.

Deputatul a precizat totodată că optează pentru o restructurare guvernamentală, nu remaniere: „Trebuie să mergem în Parlament cu deciziile respective, să nu mai mergem la preşedinte”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: