Dragnea s-a dezlănţuit: „La puşcărie să mergi tu, securilă! Direct!“. Cine e protestatarul care l-a enervat pe liderul PSD

Dragnea s-a dezlănţuit: „La puşcărie să mergi tu, securilă! Direct!“. Cine e protestatarul care l-a enervat pe liderul PSD

Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos / George Călin

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost huiduit de către un protestatar, după ce a ieşit din sediul Asociaţiei Municipiilor din România (AMR), unde a discutat cu primarii despre bugetul pe 2019. Protestatarul scanda „La puşcărie!”. Replica lui Dragnea a venit pe loc: „La puşcărie să mergi tu, securilă”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Câţi bani ai furat? La puşcărie”, sunt mesajele pe care un protestatar le-a strigat, atunci când Liviu Dragnea a ieşit, miercuri seară, de la discuţiile cu primarii de municipii.
 
„La puşcărie să mergi tu, securilă! Direct!”, a fost răspunsul liderului PSD.
 
Protestatarul a continuat, spunându-i lui Dragnea: „O să mergem împreună! O să-ţi deschid uşa, apoi o să o trântesc după tine”.

Protestatarul care l-a enervat pe Liviu Dragnea e Marin ceauşescu, persoană care în urmă cu câteva săptămâni i-a adus injurii pe stradă lui Eugen Nicolicea şi care a participat şi la vandalizarea garajului lui Florin Iordache. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările