Daniel Ghiţă, întrebat de ce nu poartă mască în Parlament: „E declarată pandemia în România?”

Daniel Ghiţă, întrebat de ce nu poartă mască în Parlament: „E declarată pandemia în România?”

FOTO: Facebook/ Daniel Ghiţă

Deputatul PSD Daniel Ghiţă refuză să poarte corespunzător masca de protecţie în Parlament, motivând că „pandemia nu este declarată în România”. Ghiţă a transmis că Guvernul trebuie să răspundă pentru toate „atrocităţile” şi contractele pe care le-a încheiat în perioada pandemiei de COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce cu o zi în urmă deputatul PSD a refuzat să poarte masca de protecţie în plenului Camerei Deputaţilor, Ghiţă a fost surprins miercuri, în Parlament, purtând masca, însă fără să îşi acopere nasul, informează Agerpres.
 
Întrebat de ce nu respectă legea şi nu poartă corespunzător masca de protecţie în spaţii închise, Daniel Ghiţă a spus: „Cei care ne conduc de un an şi patru luni să răspundă pentru toate crimele, atrocităţile pe care le-au făcut până acum. E declarată pandemia în România? Eu nu ştiu că e declarată în România.”
 
Daniel Ghiţă a fost văzut de mai multe ori în plenul Camerei Deputaţilor sau pe holul sălii de plen fără mască de protecţie sau purtând masca fără să-şi acopere şi nasul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările