Dăncilă recunoaşte că ar fi plecat comisar european la Bruxelles. Ce a oprit-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a recunoscut faptul că ar fi fost tentată să plece pe funcţia de comisar european la Bruxelles, dar nu a vrut să-şi dezamăgească colegii din formaţiune.

„Din punctul meu de vedere aş fi plecat şi atunci aş fi ocupat acest post, dar eu nu pot să îmi las colegii, să le zdruncin încrederea pe care mi-au acordat-o şi voi merge alături de echipa mea până la capăt”, a declarat Viorica Dăncilă la Adevărul Live. 

Liderul de la Palatul Victoria a criticat voalat Bruxelles-ul pentru faptul că a fost mult mai tolerant cu alte state, spre deosebire de atitudinea avută faţă de România. 

„Altor candidaţi li s-a dat posibilitate să rezolve problemele care au fost indentificate, nou nu ni s-a dat această posibilitate. Veneam cu o altă nominalizare, dar trebuia să fie o abordare corectă şi o abordare unitară”, a completat prim-ministrul. 

Te-ar putea interesa şi:

Dăncilă, întrebată dacă îl graţiază pe Liviu Dragnea în cazul în care ajunge preşedinte: Doamne, nu! 

VIDEO Dăncilă: Iohannis nu va pune un alt premier PSD. Ponta vrea să ne distrugă. Candidez la prezidenţiale şi dacă trece moţiunea. Nu renunţ la şefia PSD

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite