Dăncilă: Marea majoritate a filialelor îşi doresc candidat din PSD la prezidenţiale. Nu voi face un pas înapoi dacă partidul decide că sunt soluţia cea mai bună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Prezentă la Teleorman, preşedintele PSD Viorica Dăncilă a afirmat că după ce a discutat cu filialele partidului din ţară, „marea majoritate” a acestora au dat de înţeles că la alegerile prezidenţiale din iarnă îşi doresc un candidat din interiorul partidului.

„Este foarte important ca organizaţiile să susţină candidatul, pentru că trebuie să avem judeţe care se implică. E important să aibă susţinerea organizaţiilor pentru că pot să solicit filialelor judeţene un anumit procent pentru PSD. În localităţile în care am participat, marea majoritatea şi-au dorit un candidat din interiorul partidului”, a afirmat Viorica Dăncilă, citată de Mediafax.

Premierul a explicat apoi că dacă partidul decide că ea este cea mai bună variantă de candidat pentru prezidenţiale, atunci nu va face un pas înapoi.

„Dacă în cadrul partidului se va considera că aceasta e soluţia cea mai bună, nu o să fac un pas în spate, dar dacă va exista un alt candidat care să stea bine în sondaje îl voi susţine cu toată forţa mea de premier şi preşedinte de partid”, a adăugat preşedintele PSD.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite