Continuă revolta în ALDE: „Văd lideri bulversaţi de renunţarea la guvernare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călin Popescu Tăriceanu. FOTO Captură
Călin Popescu Tăriceanu. FOTO Captură

Deputatul Ion Cupă, preşedintele ALDE Dolj, critică apropierea partidului său de Pro România, partid condus de Victor Ponta. Cupă susţine că membrii ALDE sunt bulversaţi atât de renunţarea la candidatura prezidenţială a lui Tăriceanu, cât şi de ieşirea de la guvernare.

„Văd în aceste zile lideri locali, parlamentari, militanţi ALDE bulversaţi, peste tot în ţară. Bulversaţi de renunţarea simultană şi la o candidatură prezidenţială proprie, în care toţi am investit atâtea speranţe de relansare politică, şi la guvernarea pe care am girat-o cu deciziile noastre, cu aportul nostru semnificativ la politici publice eficiente, inclusiv cu criticile noastre constructive", scrie Ion Cupă pe contul său de Facebook.

Deputatul mai spune că îl vede „pe liderul noului aliat politic că vorbeşte dezinvolt despre Opoziţia de Stânga (??!!) pe care am reprezenta-o noi, ALDE şi ProRomânia împreună". „Şi-l mai aud vorbind pe Victor Ponta de o fuziune între cele două partide!!! Iar liderii noştri nu schiţează NICIUN gest în apărarea identităţii noastre liberale", a mai scris Cupă.

Liberal-democratul consideră că vor „trebui să cumpănim bine şi repede! Cu mintea noastră a celor care am construit un partid liberal şi democrat”.

Te-ar putea interesa şi:

Oficial. Pro România şi ALDE au înregistrat alianţa electorală la BEC. „Ambele partide au trecut peste orgolii“

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite