Clotilde Armand prezintă achiziţiile fostei administraţii de la Sectorul 1: „Urs panda aşezat - 40.000 lei”

Clotilde Armand prezintă achiziţiile fostei administraţii de la Sectorul 1: „Urs panda aşezat - 40.000 lei”

FOTO Facebook

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a prezentat pe Facebook o serie de achiziţii ale fostei conduceri de la ADP Sectorul 1, care a cumpărat mai multe elemente decorative pentru parcuri la preţuri scandaloase. Clotilde Armand dă exemplul unor urşi cu costuri cuprinse între 14.500 de lei şi peste 40.000 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform edilului Sectorului 1, fosta conducere ADP a cumpărat un „urs panda somnoros” cu 14.500 lei, un „urs panda mâncând” cu 14.500 lei, un „urs mare în picioare” cu 38.000 lei şi un „urs panda aşezat (mâncând)” cu 40.153 lei.
 
„Aşa arată câteva din «investiţiile» realizate de fosta conducere de la Administraţia Domeniului Public Sector 1. De asta este importantă reorganizarea. Să nu mai achiziţionăm «urşi panda somnoroşi» la preţuri astronomice şi să ne ocupăm cu adevărat de spaţiile verzi şi domeniul public”, a dezvăluit pe Facebook Clotilde Armand.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările