Ciucu, acuzaţii grave: Mutu e beneficiarul „reformelor” PSD din justiţie, fiind cercetat penal pentru spălare de bani din 2014. A crescut la umbra infractorilor

Ciucu, acuzaţii grave: Mutu e beneficiarul „reformelor” PSD din justiţie, fiind cercetat penal pentru spălare de bani din 2014. A crescut la umbra infractorilor

Ciprian Ciucu. FOTO Eduard Enea

Ciprian Ciucu, candidat al PNL pentru Primăria Sectorului 6, lansează acuzaţii grave la adresa actualului edil din sector, despre care susţine că a fost cercetat petru spălare de bani şi ar fi crescut „la umbra infractorilor”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Gabriel Mutu este un produs al tranziţiei târzii, acea perioadă întunecată a istoriei noastre recente în care foştii securişti şi foştii lupi tineri comunişti au profitat de lipsa regulilor şi, în lipsa instituţiilor anticorupţie inexistente în acea perioadă tulbure, au pus mâna pe active ale fostului stat comunist, manipulând în interes personal tranzacţii imobiliare de zeci de milioane de euro”, a scris pe contul său de Facebook Ciprian Ciucu. 
 
Candidatul PNL susţine că Mutu a fost apropiat de Dorin Cocoş, Elena Udrea şi Alexandru Bittner. „Mutu este beneficiarul “reformelor” PSD din justiţie, fiind cercetat penal din octombrie 2014 (adică de 6 ani!!!) de către DIICOT pentru spălare de bani şi evaziune fiscală! Este acuzat că a transferat 400 de mii de euro dintr-o firmă imobiliară în alte cinci firme fantomă. Este uluitor cum după atâta timp dosarul nu a fost trimis în justiţie!”, a completat Ciucu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările