Ciolacu, după ce INS a anunţat că rata şomajului a urcat la 4,8%: Guvernul PNL - nişte petarde economice! Catastrofe!

Ciolacu, după ce INS a anunţat că rata şomajului a urcat la 4,8%: Guvernul PNL - nişte petarde economice! Catastrofe!

Marcel Ciolacu

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, susţine că ”în doar câteva luni, acest guvern de incompetenţi a întors România cu doi ani şi jumătate în urmă”, referindu-se la creşterea şomajului. ”Guvernarea de dreapta înseamnă doar o prăbuşire continuă a nivelului de trai”, susţine Ciolacu.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Guvernul PNL - nişte petarde economice ! Catastrofe ! În doar câteva luni, acest guvern de incompetenţi a întors România cu doi ani şi jumătate în urmă ! Rata şomajului a crescut până la 4,8%, conform datelor publicate astăzi de INS!!! Guvernarea de dreapta înseamnă doar o prăbuşire continuă a nivelului de trai. PNL=PDL, adică sărăcie, austeritate şi şomaj!”, susţine Marcel Ciolacu, într-o postare pe Facebook.

Liderul PSD afirmă că guvernarea PSD a luat măsuri prin care au fost create sute de mii de locuri de muncă şi am avut cea mai mică rată a şomajului din Europa.

”Guvernul PNL a distrus tot şi ne-a adus din nou la nivelul anului 2017. Tabloul dezastrului este completat şi de o prăbuşire a turismului cu 98% în aprilie. RECORD ISTORIC!!! 1 miliard de euro pierderi estimate doar în acest an. ABISAL !!! Reprezentanţii industriei HORECA au cerut disperaţi măsuri de sprijin şi facilităţi fiscale din partea Guvernului. Au primit în schimb doar fumul trabucurilor liberale în faţă şi un toptan de norme aberante care mai mult îi încurcă decât îi ajută”, a mai scris Ciolacu.

Rata şomajului în luna aprilie 2020 a crescut la nivelul celei din a doua parte a anului 2017, respectiv cu 0,2 puncte procentuale faţă de cea înregistrată în luna precedentă.conform datelor Institutului Naţional de Statistică (INS).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: