Ciolacu: Dreapta întoarce România în anii 1996-2000: o altă Convenţie Democrată, cu PNL şi USR, se ceartă pe putere, în vreme ce ţara se scufundă în criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD FOTO  Inquam Photos / George Călin
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD FOTO  Inquam Photos / George Călin

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, acuză PNL şi USR de instabilitate, fiind asemănată situaţia din prezent cu cea din 1996-2000, când la putere era Convenţia Democrată Română, adică o alianţă formată din numeroase partide, printre care PNŢCD, PNL şi PD.

„Dreapta întoarce România în anii 1996-2000: o altă Convenţie Democrată, cu  PNL şi USR, se ceartă pe putere, în vreme ce ţara se scufundă în criză! Avem cea mai mare inflaţie din ultimii 10 ani. Şcolile şi spitalele nu au bani să plătească utilităţile. O treime din micile companii sunt în insolvenţă sau au închis definitiv afacerile. Iar sistemul sanitar este îngenuncheat de pandemie”, a scris pe pagina sa de Facebook Marcel Ciolacu. 

Liderul social-democrat îl aseamănă pe Klaus Iohannis cu Emil Constantinescu, iar guvernele din prezent cu Cabinetele Ciorbea şi Vasile. „La Cotroceni, un alt Emil Constantinescu - mult mai depăşit de situaţie - se joacă de-a Ciorbea şi Radu Vasile cu Guvernul. Şi, la fel ca atunci, indiferent ce combinaţii ar face, ajungem la acelaşi rezultat: doar PSD este capabil să scoată ţara din cea mai grea situaţie socio-economică din ultimii 20 de ani!”, a completat Marcel Ciolacu.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite