Ciolacu, despre Ionel Arsene: „Am avut o discuţie telefonică. Corect este să aştept întâi o decizie politică din partea lui”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Inquam Photos/ Ilona Andrei
FOTO: Inquam Photos/ Ilona Andrei

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că a avut o discuţie „normală, ca între camarazi” cu Ionel Arsene, preşedintele CJ Neamţ, condamnat, în primă instanţă, la opt ani şi patru luni de închisoare pentru trafic de influenţă. Liderul PSD a precizat că aşteaptă întâi o decizie politică din partea lui Arsene, după ce mai multe voci au cerut exlcuderea acestuia din partid.

„Am avut astăzi o discuţie telefonică cu domnul Arsene, era normal să nu abordăm... am avut o discuţie normală, ca între colegi, între camarazi până la urmă, şi era normal că nu era într-o situaţie foarte convenabilă. În următoarele zile voi avea o discuţie şi în ceea ce priveşte decizia politică a domnului Arsene", a afirmat Marcel Ciolacu, miercuri seară, la România TV.

Întrebat dacă aşteaptă o decizie politică din partea lui Arsene, Ciolacu a răspuns: „Cred că este corect şi colegial să aştept întâi o decizie politică din partea domnului Arsene. E mult prea proaspăt, repet, am avut o discuţie telefonică, urmează ca mâine şi poimâine să avem alte discuţii. Nu e un moment fericit nici pentru domnul Arsene, nici pentru familia domniei sale, nici pentru partid”.

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, a fost condamnat de Tribunalul Bacău la opt ani şi patru luni de închisoare pentru trafic de influenţă. Decizia instanţei nu este definitivă. Mai multe voci din spaţiul public au cerut exluderea lui Arsene din Partidul Social-Democrat. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite