Ciolacu, despre concedierile de la STB: „Bucureştenii au nevoie de un transport public civilizat, nu de vendete politice”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook/ Marcel Ciolacu
FOTO: Facebook/ Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis că autorităţile Capitalei ar trebui să se concentreze pe rezolvarea solicitărilor „perfect legitime” ale angajaţilor STB, în loc să dea afară „oamenii care au avut curajul să arate public cât de mare este dezastrul din cadrul societăţii de transport”.

„Bucureştenii au nevoie de un transport public civilizat, nu de vendete politice! În loc să se concentreze pe rezolvarea solicitărilor perfect legitime ale angajaţilor Societăţii de Transport Bucureşti - parc auto corespunzător care să asigure siguranţa şi confortul călătorilor, dar si condiţii mai bune de muncă, directorii lui Nicuşor Dan au 'rezolvat' problema dând afară peste 220 din oamenii care au avut curajul să arate public cât de mare este dezastrul din cadrul societăţii de transport bucureştene.

Solicit autorităţilor responsabile implicarea urgentă în rezolvarea situaţiei create de o administraţie incompetentă, dar revanşardă. Răzbunarea nu rezolvă siguranţa transportului zilnic a sute de mii de oameni! Şi nici lipsa condiţiilor decente de transport aşteptate de locuitorii Capitalei!”, a scris liderul PSD, joi, pe Facebook. 

Angajaţii Societăţii de Transport Bucureşti au organizat un protest joi, 5 mai, la sediul STB SA, din cauza concedierilor. Sindicaliştii sunt revoltaţi că 222 de şoferi au fost daţi afară, ca urmare a participării la greva din ianuarie, nemulţumiţi de condiţiile de lucru şi de salarizare. Justiţia a declarat greva angajaţilor STB ilegală chiar în ziua declanşării. 

Vezi şi: Şoferii STB protestează joi din cauza concedierii a peste 200 de angajaţi care au făcut grevă ilegal, în ianuarie

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite