Ce spune Ludovic Orban despre declaraţia controversată a lui Nelu Tătaru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prim-ministrul Ludovic Orban. FOTO gov.ro
Prim-ministrul Ludovic Orban. FOTO gov.ro

Prim-ministrul Ludovic Orban îi ia apărarea ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, după ce demnitarul declarase că „toţi românii sunt vinovaţi” pentru ceea ce se întâmplă în sistemul de sănătate.

„Într-un moment dificil a făcut o declaraţie. Întotdeauna există vinovaţi individuali pentru orice tragedie. Acum, prioritatea noastră este să găsim soluţii pentru a ne asigura că totul funcţionează bine, pentru a asigura toate lucrările în secţiile ATI”, a declarat Ludovic Orban, întrebat ce părere are despre declaraţia făcută de Nelu Tătaru.

Chestionat duminică dimineaţă dacă spitalul avea autorizaţie ISU, Tătaru a spus că nu este vorba dacă avea sau nu autorizaţie şi a explicat că rămâne de văzut dacă a fost evaluat spaţiul şi dotarea în momentul în care a fost luată decizia să treacă funcţionarea unor secţii de la etajul 3 la etajul 2.

„Pentru situaţia de peste 30 de ani şi pentru autorităţile locale şi neimplicare cred că suntem vinovaţi toţi din această ţară, nu numai sistemul medical, fiindcă am acceptat timp de 30 de ani să trăim într-o astfel de situaţie medicală”, a afirmat Nelu Tătaru, chestionat sâmbătă la Leţcani dacă se simte vinovat pentru situaţia de la Neamţ..

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite