Ce ar face o senatoare PNL dacă ar fi depistată cu coronavirus? L-ar „pupa apăsat“ pe un parlamentar PSD. „Pentru felul ticălos în care face politică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatoarea PNL Carmen Hărău susţine că, dacă ar fi depistată pozitiv cu COVID 19, ar vrea să îi transmită virusul unui parlamentar PSD care i-a criticat pe liberali că nu au fost prezenţi al votul pentru învestirea Guvernului Orban 3.

”Ieri m-am autoizolat la domiciliu, deoarece am luat contact cu un coleg senator venit la Parlament cu Covid-19 după el. În cîteva zile voi afla rezultatele testelor. Nu-i deloc plăcut să stai închis în casă 14 zile, când munca ta presupune relaţia cu oamenii, dar este un act de responsabilitate faţă de semeni, faţă de sănătatea lor, nemaivorbind de faptul că, atunci când nu procedezi astfel, te plasezi în afara legii. Când am citit declaraţia dlui Laurenţiu Nistor, m-am gândit că, dacă testul meu la coronavirus ar ieşi pozitiv, înainte de izoletă, internare, tratament… (Doamne fereşte!) specimenul acesta politic ar merita să trag repede o fugă pe unde se găseşte şi să-l pup apăsat ca recompensă pentru felul ticălos în care face politică de 30 de ani! Problema mea este că, spre deosebire de el, eu nu pot să fac rău conştient cuiva…nici măcar lui!”, a scris Carmen Hărău. 

Deputatul USR Cătălin Drulă a publicat pe Facebook rata de prezenţă a partidelor la votul pentru învestirea Guvernului Orban 3. Paradoxal, PNL e pe ultimul loc, deşi premierul e liberal. Mulţi dintre parlamentarii PNL sunt în autoizolare, după ce au stat în aceeaşi încăpere cu Vergil Chiţac, senatorul depistat pozitiv cu Coronavirus. Fără mobilizarea PSD şi USR, Guvernul Orban n-ar fi trecut.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite