Ce candidaţi a validat PNL pentru localele din 27 septembrie. Un lider liberal revine în partid şi intră în cursa pentru o primărie importantă

Ce candidaţi a validat PNL pentru localele din 27 septembrie. Un lider liberal revine în partid şi intră în cursa pentru o primărie importantă

Premierul Ludovic Orban. FOTO Inquam Photos

Liberalii au validat mai mulţi candidaţi pentru şefia unor consilii judeţene sau pentru primăriile marilor oraşe din România. Una din marile reveniri în rândul PNL este cea a lui George Scripcaru, primar al Braşovului care va candida din partea liberalilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

 ”Au fost validaţi candidaţii în judeţele României cu excepţia celor din Brăila, Giurgiu, Bihor şi am amânat o decizie legată de Bucureşti. Aici este validată candidatura lui Nicuşor Dan”, a anunţat, joi, Ludovic Orban, după şedinţa Biroului Permanent Naţional al PNL.
 „Au fost validaţi candidaţii în judeţele României cu excepţia celor din Brăila, Giurgiu, Bihor şi am amânat o decizie legată de Bucureşti. Aici este validată candidatura lui Nicuşor Dan”, a anunţat, joi, Ludovic Orban, după şedinţa Biroului Permanent Naţional al PNL.
 
Referitor la situaţia din Bucureşti, Orban a precizat că încă sunt purtate negocieri cu PMP şi USR-PLUS pentru a exista o colaborare şi la sectoare. 
 
Candidaţi la funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ:
 
Argeş – Sorin Apostoliceanu
Braşov – George Scripcaru
Galaţi – Bogdan Rodeanu (USR-PLUS)
Vaslui – Tudor Polak
 
Candidaţi la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean:
 
Argeş – Emanuel Soare
Bistriţa-Năsăud – Stelian Dolha
Covasna – Olimpiu Floroian
Galaţi – George Stângă
Gorj – Iulian Popescu
Harghita – Sebastian Buzilă
Maramureş – Ionel Bogdan
Mehedinţi – Pavel Cristinel
Neamţ – Mugur Cozmanciuc
Satu-Mare – Adrian Cozma
Vaslui – Marius Arcăleanu
Vâlcea – Cristian Buican

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările