Barna, la prezentarea candidaturii sale: Nu vă jucaţi cu USR PLUS, suntem aici să rămânem. Am arătat că nu putem să fim ignoraţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Barna FOTO Mediafax
Dan Barna FOTO Mediafax

Copreşedintele USR PLUS Dan Barna a transmis la prezentarea candidaturii sale pentru şefia USRPLUS un mesaj „pentru prieteni, dar şi pentru oponenţi”, în care i-a avertizat să nu se joace cu formaţiunea politică pe care o conduce, precizând faptul că partidul nu poate fi înlăturat. El a respins şi ideea conform căreia formaţiunea ar putea să devină un partid de lider.

Copreşedintele formaţiunii a precizat că “USR PLUS nu este şi nu va deveni niciodată un partid de lider pentru că suntem un partid în care valorile şi vocile contează foarte mult, dar democraţia şi funcţionarea internă a unui partid este un proces şi nu o finalitate, scopul unui partid nu este existenţa şi lustruirea nesfârşită a unor proceduri interne, scopul unui partid este guvernarea şi transformarea politicilor şi priorităţilor pe care le susţin membrii săi în realităţi pentru România”. 

El a mai transmis colegilor săi faptul că obiectivul său a fost acela de a transforma USRPLUS într-un partid care să conteze pe termen lung.„O spun foarte clar şi pentru prieteni, dar şi pentru oponenţi, nu vă jucaţi cu USR PLUS, suntem aici să rămânem. Am arătat că nu putem să fim ignoraţi, am arătat că nu putem fi evitaţi oricât s-ar încerca lucrul acesta şi nu putem fi daţi deoparte”, a mai precizat el. 

În ceea ce priveşte lista pentru viitorul Birou Politic al USRPLUS, copreşedintele Dan Barna a prezentat mai mulţi lideri importanţi din partid. Pe lista prezentată de copreşedintele Dan Barna se află lideri precum, Cătălin Drulă, Cristian Ghinea, Stelian Ion, Claudiu Năsui, Cristina Prună, Cosete Chichirău sau Ionut Moşteanu. 

„Pe această listă avem un număr semnificativ de minişştri USR, majoritatea primarilor, europarlamentari, consilieri şi deputaţi şi senatori. (...)Echipele bune, de acest profil se construiesc în timp, prin bătălii şi prin prezenţă pe termen lung în baricadele politicii. Sunt pe această listă foşti candidaţii la preşedinţia partidului, oameni care oameni care au avut puncte de vedere şi poziţii interne în partid dincolo de ceea ce o parte din majoritatea acestei liste le-a avut la momentul acela. Acum miza este ca USRPLUS să performeze la guvernare„, a mai a

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite