Alina Gorghiu, către senatorii PSD: Analfabeţii sunt ai voştri! Sunt nişte golani în sală şi nimeni nu îi pune la punct

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Gorghiu, vicepreşedintă a Senatului. FOTO Facebook Alina Gorghiu
Alina Gorghiu, vicepreşedintă a Senatului. FOTO Facebook Alina Gorghiu

Alina Gorghiu, vicepreşedintă a Senatului, a lansat un atac dur la adresa PSD, după ce aleşii acestui partid l-au huiduit pe Claudiu Năsui, ministrul Economiei, dar în acelaşi timp i-a bătut obrazul preşedintei forului, Anca Dragu, că nu conduce aşa cum ar trebui şedinţa de plen.

„Stimaţi colegi, daţi-mi voie să invoc în această sală a Senatului o diferenţă de luare de cuvânt faţă de Cameră. Până acum am asistat la tot felul de Ghiţă în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului... Vociferau din sală şi nimeni nu le tăia microfonul. Aceleaşi personaje numite Ghiţă care, odată venite la microfon, habar nu au să facă acordul între subiect, predicat, gen sau număr. Stimaţi PSD-işti, sunt ai voştri, asumaţi-vă! Analfabeţii sunt ai voştri! Sunt nişte golani care în sală huiduie şi nimeni nu îi pune la punct”, a spus Alina Gorghiu. 

Senatoarea le mai transmis că „golanii stau acasă”, unde pot sparge seminţe în linişte, nu în Parlament. „O să vă rog să reveniţi la decenţă. Avem nişte miniştri în sală pe care - vrem, nu vrem - trebuie să-i respectăm pentru că au votul majorităţii parlamentarilor, nu ai PSD-ului. Au susţinerea noastră şi decenţa ar trebui să fie apanajul fiecărui senator, nu doar al celor care susţin Guvernul”, a completat Alina Gorghiu.

După critica Alinei Gorghiu preşedinta Senatului, Anca Dragu, a încercat să se impună şi să îi avertizeze pe senatori când au limbaj prea dur sau un comportament neadecvat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite