Alegeri prezidenţiale 2019. Orban: Am votat în mod evident pentru o Românie normală, pentru o Românie dezvoltată, puternică, respectată în lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Ludovic Orban / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Ludovic Orban a declarat că a votat în mod evident pentru o Românie normală, pentru o Românie dezvoltată, puternică, respectată în lume.

„Am votat în mod evident pentru o Românie normală, pentru o Românie dezvoltată, puternică, respectată în lume, în care drepturile şi libertăţile fiecărui cetăţean sunt respectate cu sfinţenie şi în care fiecare om are o şansă de a reuşi în viaţă”,a declarat Orban.

Întrebat cât de important este votul de duminică, Ludovic Orban a răspuns: „Fundamental. Funcţia de preşedinte al României este cea mai importantă funcţie în statul român, preşedintele României este cel care dă direcţia, cel care are cu adevărat puterea de a reprezenta România în lume, are puterea de a corecta eventualele erori ale altor instituţii ale statului, este cel care dă tonul”.

El i-a îndemnat pe români să îşi exercite dreptul de vot, pentru că este un vot câştigat prin sacrificii, este un drept fundamental care permite fiecărui cetăţean român să hotărască ce se întâmplă cu ţara lui şi în ce direcţie se îndreaptă, într-o direcţie bună sau nu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite